Styling

 

Slide thumbnailOcean Stream verstevigt en verzorgt het haar tot in de puntjes. Aan te brengen op vochtig of droog haar, afhankelijk van de stylingtechniek. Ocean Stream Styling Milk bevat Marine bio Force om het haar te beschermen tijdens het vormgeven
Gebruiksaanwijzing

OCEAN STREAM Styling Milk

Breng aan op vochtig of droog haar en kam goed door.
Details
Versteviging : 1 150ml
Slide thumbnailSpeciaal voor het eindeloos creëren van een slordige haarstyle met een matte finish. Gewichtloosheid en snel drogen zijn de grote kracht van Ocean Blues.
Gebruiksaanwijzing

OCEAN BLUES Hair Fluff

Breng aan op vochtig of droog haar en kam goed door.
Details
Versteviging : 2 150ml
Slide thumbnailPas toe op vochtig of droog haar.Direkt een sterke versteviging om oneindig veel creaties mee te maken of een model te finishen. Marinebioforce en Wakame Algen conditioneren het haar terwijl het in model wordt gebracht.
Gebruiksaanwijzing

OCEAN COCOON Gelwax

Versteviging : 3 150ml
Details
Slide thumbnailHet haar wordt stralend en glanzend! Beschermt tegen breuk en herstelt gespleten punten met de kracht van vitamine E en Marinebioforce.
Gebruiksaanwijzing

OCEAN BLOOM Smooth Serum

Breng spaarzaam aan op de probleemgebieden op droog haar en kneed en kam voorzichtig door.
Details
Versteviging : 3 60ml
Slide thumbnailEen fijn vernevelende spray om het kapsel perfect in model te houden, zelfs onder vochtige omstandigheden. Marinebioforce geeft het haar body en veerkracht terwijl het kapsel wordt gefixeerd.
Gebruiksaanwijzing

OCEAN MIST Gelspray

Spray de gewenste hoeveelheid op het kapsel
Details
Versteviging : 3 150ml
Slide thumbnailOcean Pearl is geschikt voor ieder haartype en styling techniek. Het houdt het haar langdurig in model en heeft een antistatische werking, Marine bio Force zorgt voor body en stevigheid met een natuurlijke souplesse.
Gebruiksaanwijzing

OCEAN PEARL Mousse

Breng aan op vochtig haar en kam goed door.
Details
Versteviging : 1 300ml
Slide thumbnailOcean Breeze geeft langdurige bescherming, vorm, fixatie en volume aan het haar. Marinebioforce zorgt voor body en stevigheid met een natuurlijke souplesse. Gemakkelijk uit te borstelen.
Gebruiksaanwijzing

OCEAN BREEZE Hairspray

Breng aan op droog haar.
Details
Versteviging : 3 300ml

Geef een reactie