Argan Oil

argan_kapselHet mysterie van de zee en het land

 

Argan Oil

Posh  maakt in al haar producten gebruik van het goede uit de zee. Krachtige anti-oxydanten, mineralen en aminozuren uit algen die het haar herstellen en beschermen. Het Marine bio Force complex is nu
gecombineerd met een bijzonder en zeldzaam goed van het land, Argan Oil.

De combinatie van het goede uit deze twee werelden zorgt voor een gedegen aanpak van "probleem haar" dankzij de bijna mysterieuze verdraagzaamheid en overeenkomst met een eigen lichaamsoliën.


Het resultaat is het geheim van gezond haar dankzij een fantastich goede opname en snelle doordringbaarheid in hoofdhuid en haar.
Uw haar straalt gezondheid en schoonheid uit!

De geschiedenis

Reeds eeuwenlang maken alchemisten en genezers wereldwijd gebruik van rijkdommen uit de natuur vanwege hun medicinale krachten. Bij de Feniciër was de Argan Oil reeds bekend, in 1219 schreef de Egyptische arts Lbn Al Baythar een wetenschappelijk artikel over de productie en werking van deze olie.

Het in Marokko bekend staand als "vloeibaar goud", wordt al ontelbaar generaties lang culinair gebruikt maar vanwege de weldadige werking ook in de huid, haar, nagel en overige therapeutische behandelinge voor reuma en huidziekten.

De arganboom groeit nu nog uitsluitend in een heel klein gebied in het zuidwesten van Marokko. In dit semi-woestijngebied grenzend aan het Atlasgebergte kan de stekelige Arganboom 8-10 meter hoog en 150-200 jaar oud worden. Het hout is zeer hard en wordt door de lokale bevolking Ijzerhout genoemd. Uit de 1 tot 3 pitjes van de 2-4cm grootte vruchten wordt na 1 jaar rijpen de kostbare gele olie gewonnen.

Argan Oil

De olie is rijk aan Omega 6 en 9, Linolzuur, oliezuur en andere onverzadigde vetzuren, heilzaam voor verbetering van de gezondheid en sterkte van het haar. De aanzienlijke hoeveelheid Vitamine E in de Argan Oil
beschermd het haar tegen vrije radicalen en gaat de veroudering tegen. Argan Oil is een beduidend anti-aging product, rechtstreeks uit de natuur.

Argan Butter

Vanuit Argan Oil is een boter gemaakt met behoudt van alle voordelen van de Argan Oil. De Argan Butter maakt het haar soepel en zacht en is bovendien zeer vochtinbrengend. Droog haar gaat weer stralen en glanzen.

Olijven Squalane.

Olijfolie heeft door de eeuwen heen ook zijn heilzame eigenschappen bewezen. Naast een gezond voedingsmiddel is olijfolie heel effectief voor huid en haar.

De Squalane, aanwezig in olijfolie is gelijk aan de squalane die van nature aanwezig is in onze haren en huid. Olijven squalane brengt op plantaardige wijzen het natuurlijk squalane-niveau van het haar weer op peil. Het haar wordt gehydrateerd en zacht zonder een vettige film achter te laten.

argan_serie